top of page

Registraties

De praktijk is wettelijk erkend, is BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerd, staat ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel), staat geregistreerd in het KP (Kwaliteitsregister Paramedische), heeft een praktijk AGB code (Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners) en is lid van de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten).

  • KvK-nummer:81426925

  • BTW-nummer: NL 003562766B81

  • KP-nummer Lenny: 59912382096

  • AGB-code praktijk: 26000933

  • AGB-code Lenny: 26000786

Toegankelijkheid

Rolstoelen en Scootmobielen
Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen. Ook zijn er invalideparkeerplaatsen voorhanden in de nabijheid van de entree.

 

Parkeren
In principe kunt u voor de deur parkeren. Toch willen we een beroep doen op diegenen die goed ter been zijn om hun vervoersmiddel te parkeren op de paarkeerplaats van Sporthal "de Schop" gelegen aan de Lienderweg (achter het gebouw waar wij gevestigd zijn) of op de parkeerplaats vlak bij de brandweer (naast het gebouw waar wij gevestigd zijn). Het is vanaf deze parkeerplaatsen slechts 100 meter lopen naar onze praktijk. Zo houden we samen de parkeerplaatsen recht voor de deur beschikbaar voor diegenen die moeite hebben om zich voort te bewegen.

bottom of page